Tips / Ideeen

We zijn hier om u te vertellen dat wij in onze branche elke dag vrouwen zoals u aankleden! En ze vertellen ons dat als we eenmaal hun garderobe hebben veranderd, mensen onvermijdelijk ze bombarderen met opmerkingen.Het maakt niet uit hoe aanlokkelijk of hip wij zijn ,een jurk kan toch slecht op ons zitten. Wij kunnen slordig uit zien in te grote jurken. Wat we moeten weten is hoe jurkjes horen te passen afhankelijk van de stijl.

Maten
De meeste vrouwen dragen verschillende maten in tops en bottoms  vandaar ze moeilijk passen in jurkjes. Waarop we moeten letten is dat het matriaal niet mag trekken, plooien rond de borst of heupen. Het jurkje moet niet strak zijn maar goed aansluiten. De naden moeten plat en recht zijn.We moeten onze garderobe evalueren als we zijn aangekomen of zijn afgevallen. Verander jurkjes die niet correct meer passen. De meeste vrouwen vallen onder de categorieën appel, peer, banana of zandloper. Vrouwen die appelvormig zijn dragen het gewicht rond hun middel. A-lijn jurken  zien er het beste uit op deze vrouwen en kleding die de buste en benen benadrukken terwijl de taille minder benadrukt wordt. Peervormige vrouwen zijn kleiner aan de bovenkant en groter in de heupen en dijen. A-lijn jurken ,gelaagde tops en eenvoudige, donker gekleurde bodems zijn het best op deze vrouwen. Banaanvormige vrouwen zien er in de meeste kleding goed uit omdat ze overal slank zijn. We zien dat deze vrouwen hun vorm accentueren  door kleding te dragen die rondingen maakt, uiteenlopende broekjes en nauwsluitende tailles. Slanke tailles,volle heupen en borsten heb je bij zandlopervormige vrouwen. In op maat gemaakte stukken en wrap-jurken zien ze er geweldig uit.

De kleur
Kijken we naar de kleur van onze aderen,kunnen we jurkjes in de juiste kleuren kiezen. Als onze aderen er groen uitzien, hebben we een gele basis, dit maakt dat  warme kleuren er beter uitzien. Kleuren zoals gebroken wit,rood, geel, oranje, bruin zijn aan te raden. Zien onze aderen er blauw uit hebben we een huidtint met een roze basis. De koelere kleuren zoals witte, pastelkleuren en juweeltonen zien er beter uit. Soms hebben we dat we twijfelen. In dat geval moeten we vasthouden aan neutrale kleuren zwart,grijs en bruin. Het kan gecombineerd worden met wat lichtere kleuren als felblauwe kettingen of dieprode riem, om outfits interessant uit te laten zien. Met jurkjes kunnen we onze probleem gebieden goed kleden. We hebben als vrouw delen die we niet graag willen laten zien. Het is dan goed om jurkjes te kopen die geen focus brengen op deze delen.

We moeten verder ook bereid zijn te experimenteren om te zien hoe een nieuwe stijl oons uiterlijk kan benadrukken. Laten we oppassen voor modetijdschriften die bepaalde stijlen aan ons proberen teverkopen,dan dat ze met feitelijk rapporten komen over wat mode is. Met behulp van deze tips is het iets makkelijker geworden om jurkjes te dragen die bij ons passen.