Met de herfst voor de deur ben je waarschijnlijk op zoek naar kledij voor het nieuwe seizoen. Heb je al eens gedacht aan wikkelkleding? Met wikkelkledij heb je het lekker warm en ben je ook nog eens snel aangekleed. Er bestaat wikkelkleding in alle maten en gewichten. Wikkelkledij flatteert iedereen, van een grote tot kleine maat.

We geven je graag wat meer informatie over de verschillende soorten wikkelkleren.

Rokken

Wikkelrokken bestaan er in verschillende stoffen en lengtes. Zo heb je de wikkelrok midi, een lange versie en een korte versie. Zo ben je altijd leuk gekleed en voorbereid op elke gelegenheid.

Een rok in suedine zorgt voor een geklede uitstraling, terwijl een travellerstof ideaal is op vakantie.

Vesten

Een wikkelvest is het ideale kledingstuk voor elk moment van de dag. Wat dacht je van een yoga wikkelvest of een versie gemaakt in fleece? Zo heb je het lekker warm tijdens een avondje op de bank of tijdens een lange wandeling in het bos. Een wikkelvest combineer je gemakkelijk met een broek of rok. Ze zijn onmisbaar in je kledingkast!

Jurken

Ben je op zoek naar een mooie jurk? Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Wil je een jurk met lange mouwen of toch liever met korte? Kies voor een neutrale kleur of voor een hippe print.