Het meest vrouwelijke onderkleed is een jurk. Als je aan zomerjurkjes denkt, dan wil je luchtige modellen, die leuk bedrukt zijn. Maar waar vinden we de beste zomer jurken in Nederland eigenlijk?

Kleding.nl
kleding.nl heeft een ruime collectie aan zomerjurkjes. We hebben zomerjurkjes voor kantoor die een geklede en nette charisma hebben. Verder hebben ze mouwloze jurkjes die perfect zijn desdaags. Deze kunnen we makkelijk in combinatie brengen met een zomerjasje. Bij kleding.nl zijn de leren jasjes en bomberjack erg goed met de jurkjes te combineren.
Fashionchick
Zomerjurkjes kunnen niet ontbreken in de kledingkast van vrouwen. Fashionchick heeft voor ons de zomerjurkjes waarin vooral ons lichaamslijn ten volle uitkomt. Ze maken het kiezen van de juiste jurk makelijk met hun hun uitgebreid assortiment van zomerjurkjes voor wij met een zandloper figuur, peer figuur en appelfiguur. Zomerjurkjes staan aan top bij fashionchick in verschillende kleuren en de laatste trends voor de zomer. Zo hebben we de zachte pastelkleuren en zwierige stiffen. Wij kunnen wandelen in de korte off shoulder jurk naar een leuk strandfeestje in zomer strandjurkjes of in de strapless zomerse jurkjes. We moeten het durfen om de jurkjes met felle kleuren met bloemenprints te dragen om mee te doen aan de trend it jaar. Fashionchick maakt het makkelijk te dragen en is geschikt op verschillende momenten.

Fashion lady
Van alles dat we zoeken aan zomerjurkjes met een uitgebreide collectie aan jurkjes voor elke type vrouw In welke vorm dan ook, is fashion lady de shop. Veelomvattende jurkjes die ons alle blikken zeer dichtbij brengen en passen bij elk weer,stijl en moment. We kunnen oneindig doorgaan met combineren. Met de jurkjes van fashion lady in onze kast zitten we het geheel jaar door goed in de juiste jurkjes. Ze hebben de little black dress die perfect is een modeliefhebber. Deze zijn niet aan tijd gebonden, simple van stijl en kunnnen altyd gedragen worden. Naast deze jurkjes hebben ze nog luchtige zomerjurkjes, hippe blousejurkjes voor de hete dagen, voor feestjes zijn er sexy cocktail jurkjes.  Bij fashionlady zien we de jurkjes voor elk postuur, voor elke begroting en momenten. Ze hebbben allen hun eigen klasse en  karakter. Daarnaast zijn er tal van type jurken zoals een luchtige zomerjurk,hippe lousejurkje voor wanneer het warm is,sexy cocktail jurkjes voor feestjes of voor de dagen waarop het koud is hebben we warme gebreide jurkjes.

Bronprix
Vrouwen zien er leuk uit in korte jurkjes  en ze komen ook nog vrouwelijker over. Vandaar dat kortje jurkjes zeer geliefd zijn bij vrouwen van verschillende leeftijden. Bonprix biedt korte jurkjes die luchtig en aangenaam aanvoelen bij hoge temperaturen. We kunnen deze korte jurkjes ook met panty of legging aandoen bij dagen waarop het koud is. Op deze manier kunnen we een leuke outfit samenstellen. We kunnen ook nog een longsleeve aan doen op de jurkjes.

Atelier Goldner Schnitt

De jurkjes van Atelier Goldner  schnitt zijn van uitstekende matriaal met apparte accenten. De jurkjes bewijzen met vleiende ontwerpen, uitstekende pasvormen en prettig draaggemak. We mogen rekenen op een zeer goede kwaliteiten die makelijk te onderhouden zijn waardoor je op deze manier niet alleen tijdens het dragen van de jurken plezier heb. Ze hebben jurken die we gedurende het heel jaar kunnen aandoen maar ook jurkjes die seizoengebonden zijn waaronder luchtige zomerjurken in kleuren van de huidige mode en ontwerpen. We vinden perfecte dameskleding grote en korte maten. Bij het bestellen kunnen we gebruik maken van hun maattabel met maataanduidingen en tips.

Jurkjes.com
we kunnen in de zomer de benen weer tonen,geen verstopte armen meer terwijl de zon weer aan het schijnen is. Een prachtige zomerjurkje is best wel op zijn plaats terwijl we alle donkere kleren en vesten van de winter opbergen. Jurkjes.com heeft een groot assortiment met leuke zomerjurkjes tegen de beste prijzen. Hun collectie bestaat uit trendkleuren die in een jaar twee keer worden gekozen door een autoriteit op het gebied van kleur. Jurkjes.com bied jurkjes van zeer goede kwaliteit waarop je kan rekenen.

Otto
Degenen met het zandloper postuur kunnen in een zomerjurkje van otto hun vormen het best tot uiting brengen. Bij otto komen korte vrouwen echt hun trekken. Ze hebben namelijk shirtjurkjes et knopsluiting en zomerjurkjes met een hoge taille die ons enkele centimeters langer kunnen doe lijken. De minijurkjes die veel been tonen waardoor je groter lijkt. Er zijn tal van manieren om zomerjurken te combineren  met hoge hakken of kort jasje,die tot bij de heupen komen. Ook voor degenen die slank zijn hebben we zomerjurken die de belangstelling afleiden van onze probleemzone. Hiervoor hebben ze jurkjes met een V-hals en U-vormige boothals. We kunnen onze buik kleiner doen lijken met verticale naden en lichte draperieën. De lange zomerjurkjes zijn het best te comineren met ballerinas’s, leren sandalen met bandjes.

Zomerjurkjes zijn voor elke aangelegenheid omdat licht en luchtig aanvoelen als je ze aan heb.