FAQ

Het is best een leuke ervaring als je met minimale inzet het maximale eruit haalt, bijvoorbeeld. Lekker relaxed achter de computer zitten een jurk online kopen en het de volgende dag thuis bezorgd te krijgen. Dat is het ultieme comfort van het leven. Maar vaak hebben mensen twijfels hierover en vaak weet men niet hoe dit aan te pakken. Welke de juiste sites zijn om van te bestellen enzovoort. Ben jij een van die mensen lees hier dan de meest gestelde vragen die wij ontvangen.

Wie zijn wij? Als je kleren ergens koop wil je ook een beetje weten wij de mensen allemaal zijn en dat is best normaal. Wij zijn een groep dames die een echte passie hebben voor kleding in het bijzonder jurkjes we kunne jouw de beste advies geven. Wij hebben heel veel weet van jurkjes en welke het best past  bij jouw. Dus maar proberen en je zult er geen spijt van krijgen.

Zijn de maten van die jurken wel juist?Het komt wel eens voor dat je een jurk in de maat small laat halen maar bij bezorging heb je een large, die veels te groot is en waarmee je niets kunt doen. Onze organisatie bestaat namelijk uit een feilloos structuur die orders ontvangt en precies afwerkt naar bestelde keuze. We werken met kwalitatieve kleding. En maat tabellen die de juiste Centimeter berekent.

Wordt ik gedekt als mijn jurk is verpest?Wij zorgen heel goed voor uw jurk(en) en het wordt zodanig verpakt dat er geen schade kan plaats vinden. Schade zoals scheuren en vlekken dus wees maar gerust.

Wat is de wacht tijd?Door onze snelle service hoeft u helemaal niet lang te wachten op uw bestelling. Hebben wij die in voorraad dan ontvangt u het binnen enkele dagen.

Is er een minimale order sizeWij zijn helemaal geen moeilijke mensen en zullen uw ook niet dwingen om tenminste twee of hoeveel dan ook jurkjes te bestellen. Wilt u maar een speciale jurk bij ons bestellen dat mag dus ook.

Hebben wij een maat tabel? Wij hebben een maattabel dit zorgt er namelijk voor dat je weet wat voor maat je precies moet bestellen

Wie contact ik als ik hulp nodig heb?Dit is ook een van de veel gestelde vragen die wie ontvangen als u op ons website kijkt kunt u dus zien dat we ervoor hebben gezorgd dat er een contact gegevens bij vermeld staan. Verder hebben wij ook een formulier die u kunt invullen om zo sneller met ons in contact te komen. Dit verminderd het lang proces van email verzenden en dergelijke. Hopelijk zijn deze vragen van enig hulp geweest. En kies je ervoor om een kijkje te nemen op onze webpage.